PALA JE VELIKA NAJAVA: Evo što je Marko Pjaca poručio dinamovcima

FOTO:

Marko Pjaca vratio se u Dinamo nakon čak osam godina. Podsjetimo, u ljeto 2016. godine iz Dinama je prešao u veliki Juventus za čak 29.4 milijuna eura što je tada bio najveći transfer u povijesti zagrebačkog kluba. Nadmašio ga je tek Joško Gvardiol kada su se ispunili posebni bonusi te klauzule.

Danas je u Maksimiru bio poseban program pa je tako Pjaca pred okupljenim novinarima odradio presicu na kojoj je predstavljen kao novi igrač Dinama:

“Sretan sam što sam se vratio doma. Ovo je moj klub, moj grad, ovdje sam se rodio, odrastao i proveo jedno od najljepših razdoblja u svojoj karijeri”, kazao je Pjaca i osvrnuo se na formu koja je u Rijeci bila u u uzlaznoj putanji i vratila ga je među Vatrene.

“Vjerujem da sam prošlu sezonu odigrao tako da sam na dobrom putu da se vratim na razinu možda čak i najboljih igara koje sam pružao u karijeri”, kazao je Pjaca, koji je potpisao za Modre na dvije godine plus jednu.

“Malo je prerano govoriti o tome hoću li završiti karijeru u Dinamu. U svakom slučaju, ne bih imao ništa protiv toga.”

Osvrnuo se na Euro i ispadanje Hrvatske već u skupini. Pjaca nije dobio očekivanu šansu. “Razočaran sam i tužan što nismo ostvarili bolji rezultat. Očekivali smo da možemo daleko dogurati na Euru. Nažalost, nismo prošli skupinu. Najviše nam je bilo žao zbog momčadi i svih ljudi koji su nas podržavali.”

Potom se vratio na Dinamo i kazao da se podigao još jednu stepenicu više otkako je napustio maksimirski klub.

“Pogotovo se to vidi u Europi. Dinamo se sada igra samouvjereno i s gardom, a prije smo bili pomalo neiskusni i nervozni Još jedna promjena je ta da sada cijeli grad diše i živi Dinamo, a to me jako veseli.”

Komentari

komentara

« Povratak