PALA JE VELIKA ODLUKA: Fiorentina odlučila što će biti s Brekalom!

FOTO:

Josip Brekalo došao je u Hajduk Split početkom godine na šestomjesečnu posudbu kako bi se vratio u formu, ali i kako bi se vratio u reprezentaciju. Forma je vraćena, ali poziv Dalića ipak nije dočekao.

U pola godine Josip je postigao dva pogotka te je imao čak osam asistencija. Nažalost po Bijele, dogodio im se nestvarni pad u trećem mjesecu kada su nanizali čak pet poraza što im se nije desilo punih 40 godina.

Brekalo je zadovoljio pa su tako iz kluba više puta znali poručiti kako ga žele zadržati i u novoj sezoni, ali izgleda kako taj film ipak nećemo gledati. Naime, poznati talijanski novinar Lorenzo Lepore tvrdi da ne postoji šansa da Brekalo ostane u Hajduku i sljedeće sezone. Problem je i financijske prirode jer si Hajduk ne može priuštiti novu posudbu ili transfer, doznaje se iz izvora bliskih igraču. Te informacije potvrdio je i dobro upućeni Lepore.

Nadodaje još kako i važnu stavku u cijeloj priči igra i činjenica kako Palladino želi testirati Brekala na ljetnim pripremama. Brekalo je ranije u karijeri nastupao za Dinamo, Wolfsburg, Stuttgart i Torino, dok je za Hrvatsku sakupio 35 utakmica i četiri pogotka. Ugovor s Fiorentinom mu traje do ljeta 2026. godine.

Brekalo će tako dobiti novu priliku u Fiorentini…

Komentari

komentara

« Povratak