PALA ODLUKA: Evo tko će voditi Barcelonu sljedeće sezone!

FOTO:

Katalonski mediji javljaju kako je odlučeno tko će voditi Barcelonu u sezoni 2020/21., i navijači su itekako iznenađeni odlukom.

Šuškalo se kako će povratak predsjednika Laporte također značiti povratak jedne od legendi u klub. Naime, mnogi su bili uvjereni kako bi se u Barcelonu mogao vratiti legendarni Pep Guardiola ili svoju avanturu kao trener Barelone započeo Xavi Hernandez.

Također, u kombinacijama za novog trenera Barcelone bio je i aktualni menadžer Arsenala Mikel Arteta, koji je također jedan dio svoje igračke karijere proveo na Camp Nou, ali od toga očito neće biti ništa, barem što se tiče ovog ljeta.

Katalonci tako pišu da je održan sastanak između predsjednika Laporte i trenera Koemana na kojem se pričalo o planovima za novu sezonu. Osim toga, odlučeno je kako će upravo ovaj nizozemski stručnjak i dalje voditi katalonskog diva!

Navodno je Laporta oduševljen spoznajom da sami igrači iznimno cijene Koemana i da je atmosfera u svlačionici odlična, te je to i presudilo u njegovoj odluci.

Komentari

komentara

« Povratak