PALA ODLUKA: Luis Suarez iznenadio transferom!

FOTO:

Luis Suarez (36) potpisuje za urugvajski Nacional. Jedan od najboljih napadača svih vremena vraća se u domovinu nakon što mu je istekao ugovor s Atletico Madridom.

“Bilo mi je nemoguće reći ne. Spreman sam se vratiti. Nadam se da će se posljednji detalji uskoro završiti kako bismo i službeno završili posao”, rekao je Suarez, koji je odbio niz ponuda iz Europe.

Suarez je bio odličan u svojoj prvoj sezoni u Atleticu za koji je zabio 21 gol u 32 ligaške utakmice nakon dolaska iz Barcelone u 2020. U prethodnoj sezoni postigao je 11 golova u 35 prvenstvenih susreta.

Za Nacional je debitirao 2005. kao 18-godišnjak i svojim golovima klubu odmah pomogao osvojiti naslov. Kasnije je nastupao za Groeningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i Atletico. U karijeri je zabio više od 500 golova i osvojio 19 trofeja.

Jedini je prekinuo dominaciju Messija i Ronalda u borbi za trofej europske Zlatne kopačke, a to je učinio dvaput. Nacional je prvak Urugvaja bio 48 puta, a posljednji put to se dogodilo 2020. godine.

Komentari

komentara

« Povratak