PALA ODLUKA NAKON ČAK PET SATI: Evo što su odlučili HNS, Grad Split i Hajduk…

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL

I to se dogodilo! Danas u Splitu održan je sastanak predstavnika Hajduka, Grada Splita i HNS-a koji je trajao čak pet sati. Donešena je vrlo bitna odluka, a to je da će Hrvatska nogometna reprezentacija na Poljudu igrati protiv Mađarske!

Taj dvoboj na rasporedu je 10. listopada, a radi se o kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2020. godine. Hajduk zasada neće sudjelovati u organizaciji, ali će se uključiti čim HNS krene riješavati uvjete koje je splitski klub pred njih stavio.

“Zadovoljan sam. Bio je ovo plodonosan sastanak na kojem smo izvrtjeli sve teme i raspravljali o svim zahtjevima Hajduka. Ponosan sam jer smo nakon niza godina konačno sjeli za stol i počeli rješavati probleme. Najavljen je cijeli niz mjera s dinamičkim planom i metodologijom primjene, kako bi se konačno razriješio nepotrebni problem komunikacije između HNS-a i Hajduka. Idemo prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i afirmaciji hrvatskog nogometa na jugu”, kazao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović – Opara.

Zatim je govorio predsjednik Hajduka Marin Brbić.

“Sa zadovoljstvom mogu reći da smo konačno počeli razgovarati s HNS-om. Pojedinačno ćemo se dogovarati za svaki problem. Uvijek je smo željeli reprezentaciju u Splitu. Danas smo osjetili nagovještaj da bi se tu nešto moglo mijenjati. Nikad reprezentacija nije bila sporna, a mi ćemo nastaviti pratiti razvoj situacije”, rekao je predsjednik Hajduka koji zatim nastavlja:

“Imali smo dobar, kvalitetan sastanak. za sve stvari treba vremena da se riješe, ali bitno je da volja i želja postoje. Veseli i podrška Grada glede utakmice Hrvatska – Mađarska u Splitu. Veselim se dolasku Mađarske u Split u suradnji s Gradom, a potrudit ćemo se da se u organizaciju uključi i Hajduk”.

“Veselimo se utakmici Hrvatska – Mađarska u listopadu na Poljudu!”, izjavio je šef HNS-a i saborski zastupnik HDZ-a Marijan Kustić.

TRANSFER KARIJERE: MENADŽER KRAMARIĆA OTKRIO GDJE BI MOGAO OTIĆI!

NEMORALAN IZNOS: Perišić dobio basnoslovnu ponudu – ako je prihvati bit će najplaćeniji hrvatski sportaš!

Komentari

komentara

« Povratak