Pale brutalne optužbe na Messijev račun: „Trebao bi se posvetiti trčanju, a ne vođenju reprezentacije. On je igrač, a ne izbornik!“

FOTO:

Argentinska javnost, a čini se, ni igrači i dalje se ne mogu pomiriti s činjenicom kako njihova reprezentacija nakon dvije odigrane utakmice na SP ima samo jedan bod. Visoki poraz od Hrvatske, 3:0 uzrokovao je nemir u argentinskom taboru.

Na Nigeriju bez izbornika?

Glavni krivac za debakl Argentine na ovogodišnjem Mundijalu, po mnogima je izbornik Jorge Sampaoli. U argentinskoj se javnosti pojavila informacija kako igrači namjerno sabotiraju Sampaolija.

Ricardo Caruso Lombardi, bivši trener Tigresa smatra da je Messi taj koji upravlja timom, a upravo on je i vođa pobune protiv Sampaolija:

„Igračima ništa nije bitno, s*** tamo gdje jedu. Žele protjerati izbornika i postaviti sportskog direktora Jorgea Burruchagu, kao izbornika. Baš kao što su to napravili Španjolci s Hierrom.  Imam osjećaj da Messi namjerno igra loše da se riješi Sampolija. Trebao bi se posvetiti trčanju, a ne vođenju reprezentacije. On je igrač, a ne izbornik. Ako želi biti trener, neka upiše tečaj! Njegov je problem što se želi okružiti onima koje voli, a ne onima koji su trenutno najbolji. Ako Messi zatraži od Burruchage, smjenu Sampolija, ovaj može zaboraviti da će voditi momčad protiv Nigerije!“

Ukoliko dođe do smjene Sampaolija uslijed SP-a, bio bi to pravi presedan u povijesti Mundijala. Osim toga, bio bi to i veliki novčani udarac za argentinski savez jer bi Sampaoliju morali isplatiti odštetu od čak 20 milijuna dolara!

„Rebinator“ zahvalio mentoru na savjetu vrijednom gola i iskreno priznao: „…što se tiče muške igre, to je za njih očito strani pojam.”

Komentari

komentara

« Povratak