PALE SU TEŠKE KRITIKE: Legendarni igrač Hajduka poručio Leki i igračima da odu na jednu zanimljivu aktivnost!

FOTO:

Ne stišavaju se kritike na račun Hajduka i njihovog trenera Ivana Leke. Ovog puta sočnu kritiku uputio je legendarni Vladimir Balić, nekadašnji vratar Bijelih koji zna kako je to osvojiti naslov prvaka Hrvatske u dresu Splićana.

“Ponovilo se doslovce isto što se Hajduku dogodilo i nakon prošle reprezentativne pauze. Tada je izgubio od Gorice. Očito je vrijeme potrošeno na tim pripremama i ovaj i prošli put bilo totalno promašeno. Ne znam jesu li igrači bili pretrenirani, ali izgledali su mi umorno.

Hajduk protiv Osijeka nikako nije mogao dodati gas nakon 50. i 60. minute, bez obzira na primljeni gol. Umjesto toga upao je u rupu i završilo je kako je završilo. Zekić je ekipu Osijeka fantastično pripremio, digao je te momke, vratio im je samopouzdanje i ovaj Osijek je bio totalno drugačija ekipa u odnosu na prošle utakmice.

Igrači Osijeka dali su sve od sebe, a to je najvažnije u nogometu. Kad se tako ponašaš, kad tako pristupiš utakmici, onda te nogomet nagradi. Da nije Zekić bio na klupu Osijeka, da je ostao Tomas, Hajduk bi zabio pet komada.

Ponavljam, očito je Leko nešto krivo radio tijekom reprezentativne pauze. Nije slučajno da je obrazac isti. Nakon ove i prošle reprezentativne pauze on priča o dobrim treninzima, kako se super radilo, a utakmice se gube.

Stalno se priča o nekom radu. Bolje da niste radili ništa. Eto, sad nemoj raditi ništa prije Belupa pa igrači možda i polete. Odite na paintball. Kad bi taj rad o kojem se priča stalno bio temelj pobjede, onda bi svi samo radili i svi bi samo pobjeđivali.”

Cijeli komentar možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak