PALE SU TEŠKE RIJEČI: Evo što je rekao šef Intera nakon sramote na Poljudu…

FOTO:

Glavni čovjek zaprešićkog Intera Branko Laljak pričao je za Sportske kasno navečer nakon utakmice na Poljudu i kazao im vrlo uzbuđenim i uzrujanim glasom:

“Okupit ću Izvršni odbor kluba kako bih sazvao klupsku Skupštinu tako da likvidiramo Inter i olakšamo svima onima koji rade u hrvatskom nogometu!”, rekao je uzdrmani glavni čovjek Intera iz Zaprešića koji je sasvim očekivano razočaran s onim što je danas vidio na Poljudu.

Branko Laljak, čovjek koji se toliko trudio oko Intera, danas je na Poljudu shvatio kako mu se spremaju crni dani. Ono što je doživio na Poljudu očito nije mogao prihvatiti jer bilo je dosta vidljivo kako su se stvari odvijale.

Podsjetimo, Hajduk je danas slavio velikim preokretom protiv Intera na Poljudu. Gosti su imali 0:1 nakon prvih 45 minuta ali potom je na scenu došao sudac i famozni VAR koji je izgleda oštetio goste. Inter se čak i obranio nakon što je Matković obranio Caktašu penal, ali sudac je morao ponoviti izvođenje iz samo njemu znanog razloga.

I zatim je u 97. minuti pobjednički gol zabio Dimitrov, a čak se i to pregledavalo jer je navodno bio prekršaj na igraču Intera. Ipak, sudac je pokazao kako je pogodak regularan.

NA POČETKU STOLJEĆA BILI SU NJEMAČKI PRVACI, A SADA LETE U DRUGU LIGU?

JE LI OVO SVE? Najbolji kombinirani sastav Barcelone i Reala ikad!

Komentari

komentara

« Povratak