PALE SU TEŠKE RIJEČI: Guardiola vrijeđao i urlao na suce jer je pokraden?!

FOTO:

Sjajnu utakmicu vidjeli smo danas u Premiershipu gdje je Liverpool svladao Manchester City 3:1. No, Pep Guardiola će za poraz okriviti suce…

Glavni sudac utakmice bio je Michael Oliver, a izgleda kako je imao pune ruke posla. Naime, bilo je čak tri dvojbenih situacija, a sve su otišle na štetu Manchester Citya. Na početku utakmice, točnije u petoj minuti, dogodila se sumnjiva situacija kad je Alexander-Arnold igrao rukom u kaznenom prostoru, no sudac Michael Oliver je dao znak da se igra dalje, a već u sljedećem napadu Fabinho zabija fantastičan pogodak s 30 metara.

‘Građani’ su okružili Olivera pa je ovaj otišao na pregled kod VAR-a, ali nije promijenio odluku. Nova sporna situacija dogodila se u 13. minuti kod drugog gola za Liverpool. Redsi su povukli kontru, Robertson je odlično ubacio, a Salah je zabio glavom. Nakon gledanja usporene snimke dvojbeno je je li Egipćanin bio u zaleđu. U pitanju su bili milimetri.

Oliver je još jednom bio u centru pažnje kad je šest minuta prije kraja Sterling opet pogodio u ruku Alexandera-Arnolda. Sudac nije svirao ništa, a u tom je trenutku Pep Guardiola podivljao na klupi. Skakao je, vrištao i vikao Oliveru da u dva navrata nije želio pokazati na bijelu točku nakon igranja rukom.

Komentari

komentara

« Povratak