PALE SU TEŠKE RIJEČI: Ruska legenda žestoko spustila Vlašiću!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te još uvijek član ruskog CSKA iz Moskve, Nikola Vlašić, pokušava pronaći izlaz iz Rusije ali nikako da dođe do razlaza s tvrdoglavim Rusima.

Naime, svima je jasno kako je bivši igrač Hajduka odavno prerastao rusku ligu ali CSKA Moskva mu i dalje radi probleme. Ruski velikan želi 30 milijuna eura odmah iako je prije nekoliko dana stigla vijest kako su odlučili smanjiti apetite. A sada stižu teške riječi prema Vlašiću od strane nekadašnjeg izbornika Rusije i trenera CSKA Valerij Gazajeva.

“U ovoj situaciji oko Nikole Vlašića potpuno sam na strani CSKA. Vlašić se ponaša kao da mu je sve dopušteno. Postoje stroge ugovorne obveze, kako za klub prema igraču, ali i za igrača prema klubu. CSKA je jasno poručio da Vlašić može ići, ali samo za određeni novac, što je apsolutno pravo kluba. Čudno je u ovoj situaciji govoriti: ‘Spustite cijenu i prodajte me!’ Čini se kao da igrač sam sebe omalovažava, izgleda kao da govori kako ne vrijedi toliko novca”, rekao je Gazajev pa se osvrnuo na Joška Vlašića.

“Vlašićev otac konstantno pokušava pritisnuti CSKA izjavama u medijima, a to nije način. Vlašić mora ispunjavati ugovorne obveze, a ne pretvarati se da je uvrijeđen. Čini mi se da je na zadnjoj utakmici imao višak kilograma i da je izgubio nešto od brzine. Hrvat se sada mora dokazati privlačeći pozornost Milana, koji ga želi kupiti. Umjesto toga, on igra na takav način da će uskoro biti zaboravljen. CSKA u ovoj situaciji mora djelovati jače. Postoje učinkoviti alati, a to su – kazne.”

Vlašića se najviše povezuje s Milanom, ali talijanski klub ne želi platiti odštetu koju CSKA traži. Moskovski klub navodno traži 30 milijuna eura odmah, a Milan je spreman platiti pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu pa 25 milijuna eura za trajni transfer sljedećeg ljeta. Nedavno je Vlašićev agent potvrdio i kontakte s Napolijem.

Što mislite, hoće li Vlašić otići u ovom prijelaznom roku?

Komentari

komentara

« Povratak