PALE SU TIJEŠKE RIJEČI: Trener Rijeke brutalno izvrijeđao svoje igrače

FOTO:

Rijeka nastavlja s katastrofalnim partijama pa su tako danas izgubili od Istre na svom stadionu 0:1. To im je već deveti poraz ove sezone.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, dok je u drugom jedini strijelac bio Ante Erceg. Istra je ovom pobjedom došla na 17 bodova te se nalazi na šestom mjestu. Rijeka je ostala pretposljednja s 12 bodova. Utakmicu je odmah po završetku na konferenciji za medije komentirao trener Rijeke Serse Cosmi:

“Sve ste vidjeli. Jedna momčad igra lagano i lijepo, to je Istra. I mi, momčad koja se muči s igranjem nogometa. Nismo napravili ono što smo trebali, Istra ima bolju momčad nego mi. Mi imamo jednog koji radi razliku, a to je Halilović, kojeg nemam otkad sam došao”, rekao je Cosmi pa dodao:

“Razumijem navijače, opravdano su reagirali. Nakon tjedan dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. studenoga. Odmah sam to istaknuo. Ovi igrači ne mogu više od ovog. Večeras, ako imaš muda, jedan gol zabiješ u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga zabiješ. Ovo je momčad za totalni remont. Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao… paun. Ni Mourinho ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u kurac i mijenjamo priču.”

Komentari

komentara

« Povratak