Panika u Portugalu: Cristiano Ronaldo samoinicijativno odlučio propustiti reprezentativno okupljanje?!

FOTO:

Cristiano Ronaldo je odlučio izostati s rujanskog okupljanja reprezentacije Portugala. Drugim riječima, kapetan i najbolji portugalski igrač neće igrati 6. rujna na prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske.

Panika u Portugalu

Cristiano Ronaldo je samoinicijativno odlučio odbiti reprezentaciju i njene rujanske nastupe protiv Hrvatske i Italije. Kako pišu tamošnji mediji, kapetan i najbolji igrač portugalske reprezentacije za ovaj se korak odlučio kako bi s Juventusom odradio dodatne pripreme uoči utakmica Lige prvaka. Ronaldo je svoju odluku javio čelnicima Saveza, a sad se samo čeka službena potvrda.

Naravno, portugalska je javnost zabrinuta da je ovo početak kraja, odnosno kako bi Cristiano uskoro mogao objaviti kako se oprašta od nacionalne vrste. Podsjetimo, s Portugalom je osvojio EP 2016. godine, a nakon završetka SP-a u Rusiji nije želio komentirati koliko još dugo planira biti u reprezentaciji.

Što se fizičke spreme tiče, definitivno je i dalje konkurentan, no moguće je da mu nastupi za Portugal više nisu izazov…

Pique opet provocira Realovce, ovaj put na račun odlaska Cristiana Ronalda!

Komentari

komentara

« Povratak