PANIKA UOČI FINALA: Francuzi nakon informacija o zarazi devinom gripom objavili nove vijesti!

FOTO:

Adrien Rabiot i Dayot Upamecano nisu igrali polufinalnu utakmicu između Francuske i Maroka zbog navodne zaraze devinom gripom. Radi se o vrsti koronavirusa, odnosno respiratornoj bolesti koja se prenosi kontaktom s devama ili konzumacijom devinih proizvoda.

Ipak će biti spremni za finale?

Adrien Rabiot i Dayot Upamecano propustili su polufinalnu utakmicu Francuske i Maroka zbog respiratornih problema i temperature. Nekolicina svjetskih novinskih agencija je javila kako se obojica nalaze u karanteni zbog sumnje na zarazu devinom gripom.

Ipak, obojica su se sinoć pojavila na na zatvorenom treningu Francuza. Poštedu je dobio samo Kingsley Coman zbog povišene temperature, ali francuska novinska agencija AFP javlja kako se u stručnom stožeru nadaju da će do nedjelje i s njim biti sve u redu.

„Kingsley je jutros imao temperaturu. U Dohi su temperature malo pale, a većina ljudi i dalje stalno ima uključenu klimu. Imali smo nekoliko slučajeva simptoma sličnih gripi. Pokušavamo paziti da se to ne proširi, a igrači su bili pod naporom na terenu i očito im pati imunološki sustav”, objasnio je sinoć francuski izbornik Deschamps.

Komentari

komentara

« Povratak