PAO JE DOGOVOR: Evo kada Ivan Rakitić potpisuje za Hajduk!

FOTO:

Sportske novosti ekskluzivno pišu kako je legendarni Ivan Rakitić napokon rekao ‘da’ splitskom Hajduku. Bivši igrač Barcelone i Seville tako će postati prvo pojačanje Bijelih, a predstavljanje se očekuje već ovaj tjedan.

Proslavljeni veznjak načelno je dogovorio sporazumni rastanak s Al Shababom, po kojem će se odreći ogromnog novca kako bi došao u Split. Rakitić je s predsjednikom Bilićem i sportskim direktorom Kalinićem već riješio sve ugovorne stavke, tako da se sad samo čeka da se Al Shabab i Rakitić i formalno raziđu.

Rakitić bi po svemu trebao biti istinsko pojačanje za Hajduk, ali jasno je da će mu trebati vremena da uhvati prije svega fizičku formu, jer je posljednju utakmicu odigrao još 27. svibnja, te je od tada praktički na odmoru. Gattuso ga u početnoj postavi sigurno neće moći koristiti prije kolovoza, čak i ako Rakitić već sutra krene s treninzima.

Gattusa će Rakitićev dolazak sigurno razveseliti, ali Talijan je nakon dobro odigrane utakmice sa Šahtarom jasno poručio da su mu u ovom trenutku nasušno trebaju brzi krilni igrači. Nije to rekao otvoreno, ali praktički je poručio da će bez takvih igrača momčad napadački biti nedovoljno opasna. Što je za momčad koja želi pobjeđivati u serijama ogroman problem.

Osim Rakitića, očekuje se dolazak legendarnog Edina Džeke koji je još uvijek član turskog Fenerbahčea…

Komentari

komentara

« Povratak