PAO JE DOGOVOR: Igrač Barcelone pristao na transfer u AC Milan!

FOTO:

Talijanski AC Milan nije najbolje otvorio novu sezonu. Nakon 16 odigranih utakmica nalaze se na očajnom 10. mjestu. Postigli su samo 16 golova, a primili 19 pa se može reći kako među Rossonerima šteka i napad i obrana.

Zbog toga će duo Boban i Maldini morati odraditi jako dobar zimski prijelazni rok kako bi se klub dočepao mjesta koje vodi u Europu. A izgleda kako je pronađeno rješenje za probleme u obrani Milana.

Naime, talijanski i španjolski mediji danas donose kako je talijanski div sve dogovorio s mladim Todibom iz Barcelone! Mediji pišu kako je sve dogovoreno između Milana i igrača, ali tek slijedi dogovor između Barcelone i Milana. Barcelona navodno cijeni igrača na oko 20-25 milijuna eura.

Todibo praktički ne igra u katalonskom divu zbog goleme konkurencije, ali je zato dobio priliku na gostovanju kod Intera u Ligi prvaka. Todibo je odigrao fantastično, a to se izgleda svidjelo Bobanu i Maldiniju, koji su odmah pokrenuli pregovore.

Prema informacijama eksperta za transfere Gianluce Di Marzija, dva kluba su se dogovorila da igrač može na San Siro na posudbu, uz obvezni otkup ugovora na kraju sezone. Također, Todibo je pristao otići u Milan.

KATASTROFA: LIVERPOOL DONIO TUŽNU ODLUKU U VEZI LOVRENA, ALI ONA JE OČEKIVANA…

Komentari

komentara

« Povratak