PAO JE POTPIS: Dinamo Zagreb doveo veliko pojačanje u napadu!

FOTO:

Prije točno tjedan dana u Dinamo je stigao mladi Luka Stojković koji je odmah u okršaju protiv Sparte Prag upisao službeni debi.

Novopridošli mladić iz zagrebačke Lokomotive očito je toliko zadivio trenera Sergeja Jakirovića da ga je ovaj odlučio staviti u prvih 11 protiv Rijeke, ali onda se na zagrijavanju uoči susreta dogodila strašna ozljeda pa tako Stojkovića neće biti u kadru čak pola godine.

Dinamo je zbog toga opet morati baciti pogled na tržište te brzo pronaći zamjenu. I to je već odrađeno baš danas. Naime, vodeći hrvatski mediji pišu kako je večeras 19-godišnji Gabriel Vidović postao novi igrač Dinama!

Točnije, Sportske novosti izvještavaju kako je ovaj ofenzivac Bayerna stigao na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa. Špekulira se kako odšteta neće biti manja od čak četiri milijuna eura što će sljedećeg ljeta postati vjerojatno jedan od najvećih poslova Dinama. Naravno, ako Vidović odradi sezonu na visokoj razini kako se i očekuje od njega.

Dinamo će Bayernu platiti odštetu za posudbu, no ta svota sigurno neće biti iznad 500.000 eura. Kako stvari stoje čini se da bi Vidović mogao konkurirati za nastup već u Osijeku.

Komentari

komentara

« Povratak