Paul Pogba o Zlatnoj lopti: Nagradu zaslužuju mnogi, ali u tu skupinu ne stavljam sebe!

FOTO:

Luka Modrić iza sebe ima rekordnu godinu: dobitnik je svih individualnih nagrada- najbolji igrač SP-a, najbolji igrač u izboru UEFA-e i najbolji igrač svijeta po izboru FIFA-e. Ostaje još vidjeti može li biti dobitnik i Zlatne lopte.

Kladionice na Modrićevoj strani

Prema kladionicama Modrić bi trebao dobiti i Zlatnu loptu. Time bi prekinuo niz Messija i Ronalda, koji su je jedini dobivali u zadnjih 10 godina. Ipak, neki njegovi kolege s travnjaka ne vide Luku Modrića kao dobitnika te nagrade. Naime, Antoine Griezmann već neko vrijeme iskazuje nezadovoljstvo Modrićevom dominacijom, navodeći kako nagradu zaslužuje netko iz francuske reprezentacije.

U vezi Zlatne lopte oglasio se i Paul Pogba. On za Sky Sports navodi koga vidi kao dobitnika, no nigdje ne spominje Modrića. Iako je i sam među nominiranima, ne vidi se na vrhu:

”Griezmann, Mbappe i Varane to zaslužuju više od mene. Ne mogu se odlučiti samo za jednoga, ali nadam se svim srcem da će to biti netko od njih. Zapravo, tu ulazi i Kante. To je čemu se nadam, jer nagradu zaslužuju mnogi, ali u tu skupinu ne stavljam sebe.”

ISKOMPLEKSIRANI ARGENTINAC: Sampaoli popljuvao hrvatski uspjeh u Rusiji!

TRETMAN KAKAV NIJE ZASLUŽIO NAJBOLJI NA SVIJETU: Modriću se u Realu sprema velika nepravda!?

Komentari

komentara

« Povratak