Pele se srceparajućom porukom nakon tjedan dana oprostio od Maradone

FOTO:

Kad je Diego Maradona preminuo, njegov veliki rival Pele na tragediju se osvrnuo kratkom objavom njegove fotografije na Instagramu uz poruku kako se nada da će jednog dana zajedno igrati nogomet na nebu.

Tjedan dana kasnije Pele se opet javio na društvenim mrežama, ovaj put dužim oproštajnim pismom.

“Danas je sedam dana otkad si otišao. Mnogi su nas voljeli uspoređivati cijelog života. Bio si genij koji je očarao svijet, čarobnjak s loptom u nogama, istinska legenda. Ali povrh svega, za mene ćeš uvijek biti veliki prijatelj još većeg srca.

Danas znam da bi svijet bio puno bolji kad bismo se manje uspoređivali, a više se divili jedni drugima. Zato želim reći da si ti neusporediv.

Tvoj put obilježila je iskrenost. Na svoj jedinstveni način naučio si nas da moramo voljeti i puno češće govoriti ‘volim te’. Tvoj brzi odlazak nije mi dopustio da ti to kažem pa ću ti samo napisati: Volim te, Diego.

Moj veliki prijatelju, hvala ti na cijelom našem putovanju. Jednog dana, na nebu, zajedno ćemo igrati za istu momčad. I bit će to prvi put da slavljenički dižem šaku u zrak na terenu a da nisam zabio gol. Učinit ću to da te konačno ponovno zagrlim”, napisao je sinoć Pele.

Komentari

komentara

« Povratak