Pep Guardiola bijesan: „Argentinci šire laži o meni i jako sam razočaran zbog toga!“

FOTO:

Trener Manchester City Pep Guardiola razočaran je izjavama koje dolaze iz vrha argentinskog nogometa.

Pep razočaran

Argentinska reprezentacija prolazi kroz teško razdoblje. Nakon debakla na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji Savezu je postalo jasno kako su im potrebne temeljite promjene. Predsjednik saveza Claudio Tapia imenovao je privremenog izbornika, ali kao trajno rješenje traži se neko poznato trenersko ime.

Upravo je Tapia nedavno izjavio kako je želio Pepa Guardiolu za izbornika no kako je ovaj imao nenormalne financijske zahtjeve:

„Željeli smo angažirati Guardiolu, ali je istaknuo nemoguću cijenu. Morali bismo uzeti hipoteku na cijeli savez kako bismo ga platili, a možda čak ni to ne bi bilo dovoljno. Svjesni smo da je skup, ali ono što on traži je ipak previše…“

Pep Guardiola je bijesno reagirao na ovu izjavu, vidno razočaran argentinskim savezom, koji očito traži alibi za (pre)dugo traženje novog izbornika.

„Argentinci šire laži o meni i jako sam razočaran zbog toga. Nitko me iz argentinskog saveza nije tražio, pa tako ni ne mogu znati koliko sam plaćen! Kako predsjednik njihovog saveza može reći da sam preskup kad me nije ni kontaktirao? Imam ugovor s Cityjem koji želim odraditi do kraja, a Argentinu neka vodi argentinski izbornik. Imaju jako dobrih trenera.“

DOLAZE BOLJI DANI: Luke Shaw konačno pokazao zašto je predodređen da bude zvijezda Tri lava!

Komentari

komentara

« Povratak