PETKOVIĆ NAJAVIO ITALIJU: Evo što je rekao napadač Dinama uoči utakmice godine!

FOTO:

Bruno Petković odradio je zanimljivu presicu tri dana prije odlučujuće utakmice protiv Italije koja je na rasporedu u ponedjeljak s početkom u 21:00.

Pet godina je proveo u Italiji. Vlašić je rekao da je taktički sazrio tamo, a koliko je to pomoglo Petkoviću?

“U mladim godinama sam otišao pa sam puno naučio. S vremenom puno toga naučiš. Većina trenera su bili “samo taktika”. Puno se radi na tome i naučio sam jako puno. Koliko će biti bitno za iduću utakmicu? Individualna taktika jako puno pomogne, ali imamo jako puno igrača koji imaju kvalitetu i iskustvo igranja na najvećoj razini. Bitno je da svi pušemo u istom smjeru”, rekao je Petković pa komentirao sraz Španjolske i Italije.

“Bili su podređeni. Stavljeni na svoju polovicu, teško su izlazili. Mislim da su Španjolci igrali bolje nego s nama, bilo im je teže. Fokus je na rezultat”.

Koje zadatke traži izbornik od njega, Petković je otkrio u nastavku:

“Variraju od utakmice do utakmice. U nekom sustavu izbornik procjeni da sam možda bolji izbor s obzirom na karakteristike koje imam. Nezahvalno je sada nakon Španjolske, dali smo svoj maksimum. Što se tiče Albanije, trebao sam biti svojevrsna mantinela. Imali smo peh ili lošiji ulazak u utakmicu, kako god nazovete. Primili smo pogodak iz prve šanse ei teže je planove sprovoditi u djelo. I to stvara dodatnu nervozu. Sve gledaš drugačijim očima. Nažalost, bez obzira na pehove, krivica je na nama. Ostali smo dužni svima da pokažemo više”.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak