PIQUE ŽESTOKO KRITIZIRAO BARCELONU: Rekli su da smo mi problem, ali ipak nisu vratili Mesija!?

FOTO:

Bivši igrač Barcelone, Gerard Pique, žestoko je kritizirao svoj bivši klub, nakon što nije uspio vratiti Lionela Mesija u svoje redove.

Bijesan na upravu

Navijači Barcelone su s nestrpljenjem čekali službene informacije o nastavku karijere Lionela Messija. Na žalost, njihovi snovi o povratki Argentinca na Camp Nou nisu zaživjeli. Iako je Messi istekom ugovora s PSG-om postao slobodan igrač, Barcelona ga nije uspjela vratiti.

Argentinac je jučer i sam potvrdio da je njegova sljedeća destinacija Inter iz Miamija, klub koji je u vlasništvu legendarnog David Beckhama.

„Želio sam se vratiti u Barcelonu. Međutim, čuo sam da su planirali prodavati igrače ili smanjivati plaće da bi mene doveli. Nisam želio preuzeti odgovornost za tako nešto. Zato sam donio ovu odluku. Nisam želio da netko pati zbog mene.“, rekao je Messi.

O cijeloj se situaciji oglasio i legendarni Gerard Pique. Osvrnuo se na činjenicu kako su on i neki igrači bili Barci financijski teret i prepreka za povratak Messija. Oni su otišli, no Messi nije doveden.

„Bio sam sretan što sam se povukao i pomogao Barceloni oko financija”, rekao je Pique o svom povlačenju iz profesionalnog nogometa na kanalu Twitch Lige kraljeva.

„Sada me to nasmijava jer smo svi mi [Pique, Sergio Busquets i Jordi Alba] otišli, a Barca i dalje ima problem s fair-playom. Tko još mora otići? U teoriji, mi smo bili uzrok financijskih problema. Svi smo otišli. Više nismo tamo… a klub još uvijek ne može potpisati ugovor s novim igračima?”, zapitao se Pique.

Komentari

komentara

« Povratak