PIŠE MARCA: Zidane je Modriću našao novu ulogu u Realu, Vatrenom se ovo možda neće svidjeti!

FOTO:

Ugledni španjolski list Marca smatra da Modrićevo ulaženje s klupe u zadnje dvije Realove utakmice nije nimalo slučajno. Naime, trener Zinedine Zidane ima potpuno novu ulogu za hrvatskog kapetana Luku Modrića, planira ga koristiti kao prvog džokera s klupe.

Uloga „zlatne rezerve“ se Luki Modriću vjerojatno neće nimalo svidjeti jer želi biti u prvom sastavu te se tako izboriti za novi ugovor, smatra najčitaniji španjolski list. U pobjedi protiv Barce(3:1) te remiju kontra M’Gladbacha(2:2), Modrić je ušao u posljednjih 20-tak minuta i bitno promijenio tijek utakmica.

“Modrićevih 20 zlatnih minuta u zadnje dvije utakmice pokazale su se ključnima za Real. Hrvat se sjajno snašao u novoj ulozi udarne zamjene. Zidane zna da mora pažljivo dozirati svoju desetku pa ga je pretvorio u zlatnu rezervu jer je Modrić ušao u 36. godinu.” – zaključila je Marca te nadodala da je Luka i dalje ključni igrač Kraljeva.

Podsjećamo, kapetan Hrvatske ima ugovor do ljeta 2021. godine, većina njih smatra kako bi Real ozbiljno pogriješio ukoliko neće produljiti suradnju.

Komentari

komentara

« Povratak