PIŠE MUNDO: Novi slavni talijanski klub želi Rakitića, ovo su dvije moguće opcije za transfer!

FOTO:

Gotovo svakodnevno svjetski mediji pišu da Ivan Rakitić odlazi s Camp Noua. To nije ni tako čudno jer se njegova minutaža u Barceloni ozbiljno smanjila, najvjerojatnije će završiti u talijanskoj Serie A gdje ima najviše zainteresiranih.

Priča oko prelaska u Inter već je stara stvar, javili su se na ljeto i u siječnju ali to prelaska na Giussepe Meazzu nije došlo. Osim njega, torinski Juventus rado bi vidio Raketu u svom veznom redu, sada se kao najnovija opcija spominje Milan! Interov gradski rival dosada nije bio u ozbiljnim kombinacijama, no Mundo Deportivo javlja da Rakitića na dva načina može završiti na San Siru.

Prema španjolskom listu, Vatreni bi mogao od ljeta u Milan i to ako Rossoneri iskrcaju 25-30 milijuna eura ili ga uzmu na posudbu za sezonu 2020/2021 po podijele troškove njegove plaće s Barcelonom. Rakitića godišnje inkasira 8 milijuna eura. Pošto je Milan trenutno u financijskim problemima, druga se opcija nameće kao boljim riješenjem.

Hrvatski veznjak ima ugovor do 2021. godine, dosada je odigrao 299. utakmica za španjolskog prvaka te osvojio nevjerojatnih 13 trofeja.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

Komentari

komentara

« Povratak