PIŠEMO PROPALO: Evo zašto Dinamo nije doveo igrače iz Sportinga!

FOTO:

Danas je posljednji dan prijelaznog roka za hrvatske klubove pa se tako uvelike pisalo da je Dinamo sredio čak dva igrača iz portugalskog Sporting Lisabona. U pitanju su hrvatski vezni igrač Josip Mišić i ofenzivac Rafael Camacho, ali taj dvojac ipak nećemo gledati u Maksimiru.

Index.hr doznaje kako je bilo nemouće odraditi posao jer je nemoguće pregovarati s Portugalcima. Dinamo je 20-godišnjeg Rafaela Camacha htio dovesti na dvogodišnju posudbu uz opciju otkupa njegova ugovora. Portugalac je navodno jako želio doći u Dinamo, a onda je Sporting promijenio uvjete. Dinamo je inicijalno s Portugalcima dogovorio da bi u slučaju otkupa Camachova ugovora nakon jedne godine posudbe bila jedna, a nakon otkupa nakon druge godine posudbe druga cijena.

No Sporting je onda odlučio da želi zadržati pravo da Camacha koji je želio doći u Maksimir, može vratiti već sljedećeg ljeta, što Dinamu uopće nije odgovaralo. A što se tiče Mišića, Sporting je danima zavlačio tu priču, a kad bi Dinamo za Camacha i ili Mišića poslao ponudu koja zadovoljava Portugalce, oni bi poslali novi zahtjev. Dinamu je prekipjelo i odlučio se povući iz čitavog posla, a u Maksimiru su šokirani ponašanjem jednog tako velikoga kluba.

 

Komentari

komentara

« Povratak