PITATE SE ZAŠTO BAŠ KINA? Bilić je dobio plaću kakvu nikad nije imao nijedan hrvatski trener!

FOTO:

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić iznenadio je nogometne fanove prihvativši posao kineskog prvoligaša Beijing Gouana.

No, sada je posve jasno zašto je prihvatio taj posao. Naime, prema pisanju Sportskih novosti, pojedini izvori tvrde kako je Bilić zaista dobio nemoralnu ponudu. Čak se spominje godišnja plaća od čak šest milijuna eura plus razni bonusi.

Beijing je, izgledao, odlučio dovesti hrvatskog trenera, a dok se činilo da će Bilić možda ostati nedostupan, kako smo jučer čuli, u tom su klubu imali ‘plan B’, a to je, navodno, bio – Zoran Mamić.

A izgleda kako bi još jedan hrvatski trener mogao prema Kini. Radi se o Goranu Tomiću koji je još uvijek trener Lokomotive. Već se i prije koji tjedan pojavila u medijima informacija da je Lokomotivin stručnjak kandidat za trenera Guangzhou Cityja. Koronavirus i komplicirano putovanje tu su malo poremetili situaciju, pa je Tomić još uvijek ostao na čekanju.

Što će na kraju svega biti i koliko će Hrvatska na kraju imati predstavnika u kineskoj Superligi, tek ćemo saznati. Zasad su tamo treneri Ivan Leko i Slaven Bilić te igrači Dejan Radonjić i Ivan Santini.

Komentari

komentara

« Povratak