PLAKAO JE NA ZADNJEM TRENINGU: Zlatan u nedjelju igra posljednju utakmicu…

FOTO:

AC Milan u nedjelju igra posljednju utakmicu na San Siru ove sezone. Na žalost, bit će to zadnja utakmica i za Zlatana Ibrahimovića.

Kraj jedne ere

Legendarni Zlatan Ibrahimović u nedjelju će se oprostiti od Milana, ali i od nogometne karijere. Ovo su objavili mnogi talijanski novinari bliski lideru Serie A. Tako Peppe Di Stefano sa Sky Italie otkriva:

„Toliko je dobrih vijesti za Milan u posljednje vrijeme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan vjerojatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na zadnjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava. Očajnički želi Scudetto i to ga tjera naprijed usprkos strašnim bolovima.”

Prema napisima iz Italije, trener Pioli i liječnička ekipa Zlatanu brane da igra, ali on usprkos tome želi biti sa svojom momčadi i igrati bar nekoliko minuta. Također, zbog užasnih bolova i oticanja koljena, Ibra ne može ni trenirati, no i dalje u suzama provodi vrijema sa suigračima.

Po svemu sudeći, Zlatan će ovo ljeto završiti karijeru. I to ne zato jer mu se više ne da trenirati već zato što to njegovo tijelo, odnosno koljeno, više ne može podnijeti.

Di Stefano u nastavku piše:

„On ne može igrati više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koljeno mu otiče i spriječava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi spriječila bol na neko vrijeme, da mu olakša, ali bol bi se vratila za par mjeseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Raiole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koljeno najveći razlog. Ako Milan uzme Scudetto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana posljednji put na San Siru u nedjelju. Volio bih da nije tako, volio bih da me demantira, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega!”

Podsjetimo, Zlatan je za Milan igrao u dva navrata i postao klupska legenda. Ukupno odigrao je 158 utakmica, postigao 92 i namjestio 35 golova.

Komentari

komentara

« Povratak