PLAN FINAL FOURA LIGE NACIJA: Evo kada je ždrijeb i kada će pasti odluka o domaćinstvu!

FOTO:

Prvi dio UEFA-ine Lige nacije završio je u utorak, a plasman na Final Four ostvarili su Nizozemska, Hrvatska, Italija i Španjolska. U ovom društvu samo su naši ‘Vatreni’ debitanti na završnici, dok je ostatak reprezentacija po jednom bio tamo, ali ni jedna od tih reprezentacija nije otišla do kraja pa ćemo tako dobiti novog pobjednika.

Kako su neki mediji prenijeli odavno, Nizozemska je jedina reprezentacija sudionica Final Foura koja se prijavila za organizatora pa je samim time i neformalno već domaćin iako će konačnu odluku o organizatoru Final Foura UEFA donijeti u siječnju 2023. godine. Tada će potvrdi i gradove, a to će prema svemu sudeći biti Rotterdam i Enschedeu.

UEFA također još uvijek nije objavila kad će ždrijeb polufinalnih parova, ali gledajući u prošla izdanja onda bi se to trebalo dogoditi početkom prosinca. Možda, zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, ipak dođe do nekakvih promjena po tom pitanju.

Od ove četvorke najbolji rezultat ostvarili su Nizozemci i Španjolci koji su došli do finala Lige nacija, dok je Italija bila treća.

Komentari

komentara

« Povratak