PLASIRANA PRAVA SENZACIJA: Evo koju reprezentaciju će preuzeti Prosinečki!

FOTO:

Hrvatski nogometni velikan, Robert Prosinečki, uzeo je ovu godinu kao odmor od trenerskih angažmana. Njegov posljednji posao bio je u turskom Denizlisporu gdje se zadržao do 24. studenog 2020. godine. Nakon toga bio je uglavnom u kontekstu špekulacija.

A upravo danas stigla je jedna prava senzacionalna vijest. Naime, slovenski N1 lansirao je u četvrtak ‘bombu’ koju su uskoro prenijeli mnogi slovenski mediji. Dakle, prema izvorima tog medija, ako Matjaž Kek ne potpiše novi izbornički ugovor, na klupu reprezentacije mogao bi sjesti Robert Prosinečki!

Matjaž Kek, inače bivši strateg Rijeke, našao se na teškoj kiši kritika jer je Slovenija odradila slabe kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Katar. Sve više se spominje njegov otkaz pa je tako pokrenuta potraga za njegovim nasljednikom.

Slovenija je na kraju kvalifikacija zauzela četvrto mjesto osvojivši svega 14. bodova. Kvalifikacije su obilježile uvodna pobjeda protiv Hrvatske u prvom kolu, ali bio je tu i poraz od Cipra dok nikako nisu mogli protiv Rusije. Hrvatska ih je razbila u uzvratu 3:0, a protiv Slovačke su odigrana dva remija.

Pišući o tome da bi Kekov nasljednik mogao biti Prosinečki, koji je prvi kandidat, slovenski kolege nazvali su i samog Prosinečkog, koji je kazao da ga nitko nije kontaktirao, a u Savezu su rekli da nema nikakvih novosti oko Kekova ugovora, da je sve kako je bilo te da će javnost biti upoznata kad dođe do potpisa.

HLADAN TUŠ NAKON SLAVLJA: SRBIJI PRIJETI KAZNA UEFA-E!?

Komentari

komentara

« Povratak