PLAYERS TOGETHER: Kovačić i Lovren zajedno u borbi protiv koronavirusa u Engleskoj!

FOTO:

Velika Britanija kao i sve ostale države vode veliku bitku protiv epidemije koronavirusa. Na Otoku je trenutno 60 tisuća zaraženih i 7 tisuća umrlih osoba. Među zaraženima je premijer Boris Johnson koji se nalazi u jedinici intenzivne njege.

Veliku inicijativu engleskih nogometni kapetana pokrenuo je Liverpoolov Jordan Henderson. Velikoj humanitarnoj akciji uključili su se svi, naravno tu su naši reprezentativci u Premershipu, Mateo Kovačić te Dejan Lovren. Inicijativu #PlayersToghether prenosimo u cijelosti, osnovan je fond preko kojeg će se uplaćivati novac zdravstvenom sustavu.

“U posljednjih nekoliko tjedana smo, kao skupina premijerligaških igrača, održali brojne razgovore s namjerom stvaranja fonda iz kojeg bi se novac raspoređivao tamo gdje je najpotrebniji u krizi s COVID-om 19, pomogao onima koji se bore za nas na prvoj crti u Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS), kao i u drugim ključnim područjima u potrebi. Ovo je kritično vrijeme za državu i za zdravstveni sustav, svi smo odlučni da pomognemo na koji god način možemo.

Možemo potvrditi da smo, nakon dugih razgovora s velikim brojem igrača iz svih klubova Premiershipa stvorili inicijativu #PlayersTogether (Igrači zajedno) u suradnji s NHS Charities Together kako bismo pomogli u priljevu i distribuciji novca brzo i efikasno tamo gdje je najpotrebniji.

NHSCT je nacionalna krovna organizacija za više od 150 registriranih humanitarnih organizacija za zdravstveni sustav koja usko surađuje s Odborom za humanitarne akcije, Odjelom za zdravlje i socijalnu skrb i NHS-om Engleska kako bi predstavljala, predvodila i podržavala službene humanitarne akcije NHS-a. NHSCT je službeni humanitarni partner NHS-a na nacionalnoj razini.

Doprinos koji će ova inicijativa stvoriti pomoći će NHSCT-u brzo dobiti sredstva za pomoć prvoj liniji na brojne načine uključujući dobrobit zaposlenika, volontera i pacijenata pogođenih COVID-om 19, kao i pomoć u njihovu radu na drugim kritičnim razinama, sad i dugoročno.

Inicijativu #PlayersTogether stvorili smo kako bismo mi igrači zajedno surađivali u stvaranju volonterske inicijative, odvojene od bilo kojeg kluba ili lige, koja može pomoći u dobivanju potrebnih sredstava onima koji ih sad trebaju. Kako bismo pokušali pomoći, uz mnoge druge u državi, napraviti pravu razliku.

Naše molitve i misli idu svima pogođenima ovom krizom. Držeći se zajedno prebrodit ćemo ovo.

Ostanite doma. Zaštitite zdravstveni sustav. Spasite živote.

#PlayersTogether” – stoji u objavi koju su na svom Instagramu podijelili dvojica Vatrenih.

Komentari

komentara

« Povratak