PLJUŠTE KRITIKE NA RAČUN MODRIĆA: Evo što je utučeni hrvatski kapetan rekao nakon teškog poraza…

FOTO:

Hrvatska je poražena u uvodnoj utakmici Europskog prvenstva. Bolja je bila moćna Španjolska koja je slavila s visokih 3:0.

Zanimljivo, svi golovi pali su u prvom poluvremenu kada su redom zabijali Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal. U drugom dijelu vidjeli smo bolju Hrvatsku, ali nismo realizirali kazneni udarac preko Petkovića. Poraz je komentirao i kapetan Luka Modrić:

“Danas ništa nije išlo, nismo mogli zabiti gol. Imali smo prilika, ali nismo bili pravi, pogotovo u prvom poluvremenu. Nedostajalo je agresivnosti i predaleko smo stajali od suparnika. Nismo se predali, u drugom smo poluvremenu bili bolji, ali to nije bilo dovoljno. Lopta nije htjela u gol, a oni su zabili iz svih svojih udaraca. Moramo se regrupirati i biti bolji.

Znamo da moramo ići po pobjede u ostalim utakmicama i to po meni nije loše. To je nogomet. Ne ispuniš nekad ono što zamisliš. Što je, tu je. Imamo još dvije utakmice. Moramo se podići i siguran sam da ćemo okrenuti situaciju u svoju korist. Nisu nas iznenadili, znali smo da žele posjed. Problem je što mi nismo bili agresivni, a protiv takvih ekipa se bez toga teško može igrati.”

Ipak je optimističan uoči Albanije: “Bili smo agresivniji i brži u drugom poluvremenu, ali opet nismo zabili gol da ih uvedemo u nervozu. Teško nam je, nismo ovo očekivali, ali moramo se podići. Puno smo puta pokazali karakter i siguran sam da ćemo to uspjeti. Da, protiv Albanije idemo na tri boda. Moramo se odmoriti i analizirati kako bismo vidjeli što možemo bolje napraviti. Siguran sam da ćemo to i uspjeti”, rekao je kapetan Luka Modrić, kojeg je Dalić izvadio iz igre u 65. minuti.

Komentari

komentara

« Povratak