PLJUŠTE KRITIKE SA SVIH STRANA: „On je razmaženo derište, u klubu su mu dali da radi što želi!”

FOTO:

PSG je tijekom vikenda pretrpio prvi poraz ove sezone, a s njim su stigle i kritike najvećih zvijezda tima. Jedan od onih koje se ne štedi je Brazilac Neymar…

On je razmaženo derište

Rennes je ovaj vikend s 2:0 savladao moćni Paris Saint-Germain. Usprkos gomili zvijezda, Parižani nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola suparničkog tima. Francuski mediji i dalje se bave ovim porazom, a na njihovom se udaru posebno našao Neymar.

L’Equipe tako piše da je brazilski napadač daleko od igrača kakav je bio u vrijeme igranja za Barcelonu. Kao primjer daju statistički podatak – za posljednja dva gola potrošio je 41 udarac.

Le Parisien pak naglašava kako od Neymara u tehničkom smislu nema koristi i da mu nedostaje preciznosti. Prema njihovoj je procjeni Neymar u ogledu protiv Rennesa pružio svoje najslabije izdanje ove sezone – izgledao je tek kao sjena igrača kakav je nekoć bio.

Osim medija o Neymaru je progovorio i bivši igrač PSG-a, Edouard Leopold Cisse. Bivši francuski veznjak smatra da se Brazilcu previše toga dozvoljava i tvrdi da je bio korisniji dok je igrao u redovima Barcelone:

„U Barceloni je postojala uređenost i on je, premda je češće driblao, igrao čišće. Njegov je posao bio probiti obrambenu liniju, napraviti razliku i dodati loptu generalu Lionelu Messiju. To je radio tako dobro da je postao Messijevo ‘drugo ja’. U Parizu su mu dali slobodu i dozvolili mu da radi što želi. U jednom se trenutku izgubio.”

„On je sjajan nogometaš. To nitko ne može osporiti, ali postao je razmaženo derište koje svima govori što bi trebali raditi!“, zaključio je Cisse.

Komentari

komentara

« Povratak