POČELE SU PROMJENE: Evo tko se pridružio trenerskom stožeru Hajduka!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split počeo je s velikim promjenama ovaj tjedan pa su tako klub napustili predsjednik Jakobušić, glavni trener Karoglan i sportski direktor Nikoličius.

Nadzorni odbor kluba potvrdio je kako će novi predsjednik biti predstavljen kroz sljedeći mjesec, dok se još uvijek ništa ne zna oko novog glavnog trenera. Tek je poznato kako će Jure Ivanković voditi prvu momčad do kraja sezone.

Hajduk je pak danas objavio nove promjene u trenerskom stožeru. Prvoj momčadi priključeni su Goran Milović (35) i Siniša Šegović (49). Svi će oni u nedjelju u 16:30 voditi momčad protiv Osijeka na praznom Poljudu u sklopu 30. kola SHNL-a.

Milović je u ljeto 2023. godine završio igračku karijeru, koju je započeo u RNK Splitu. Ondje je igrao sve lige od četvrte do prve, a zatim je od 2012. do 2016. bio član Hajduka, u kojem je bio i kapetan. Kasnije je nastupao za kineski CQ Lifan, Osijek, belgijski Oostende, mađarski Diosgyor i slovensku Olimpiju.

Šegović je vodio mlađe uzraste Hajduka te je, među ostalim, bio pomoćnik Goranu Sabliću kada je vodio nekadašnju drugu momčad splitskog kluba.

Komentari

komentara

« Povratak