POČELO JE: Bad Blue Boysi upali na trening Dinama i igračima poslali jasnu poruku!

FOTO:

Sutra nas očekuje veliki derbi između Dinama i Hajduka koji će se igrati na Maksimiru, a danas smo vidjeli zanimljive scene u taboru aktualnog hrvatskog prvaka.

Na zadnji trening uoči najvećeg hrvatskog derbija Dinamove su nogometaše i novog trenera Željka Kopića došli pozdraviti i bodriti najvatreniji navijači “modrih”, Bad Blue Boysi, njih 300-injak, ekipe koja domaće utakmice prati sa sjeverne tribine i koja je već nakon ispadanja u Kupu protiv Rijeke skandiranjem pokazala da joj je jedino važno da u nedjelju (Maksimir, 17.30) padne Hajduk.

Igrači i stožer bili su iznenađeni i dirnuti neobičnom situacijom, skandiranjem “mi smo Purgeri, najjači smo najjači” i ostalog repertoara stimulativnih pjesama iz BBB-repertoara, do naravno – “hoćemo pobjedu”. Pridružili su se navijanju i klinci iz Dinamove škole koji su se zatekli pod južnom tribinom. Sve u svemu, dokaz “opće mobilizacije” plave obitelji i jamstvo dobro popunjenih tribina, s obzirom na 2400 navijača gostiju, vjerojatno ukupno preko 10.000 gledatelja, što bi bio Dinamov pandemijski rekord.

KAKVI NOVCI ZA LIVAJU: HAJDUK ODBIO BRUTALNU CIFRU ZA SVOG NAJBOLJEG IGRAČA!

Komentari

komentara

« Povratak