POČINJE RASPAD CITYA? Zvijezda engleskog kluba pozirala sa dresom Reala!

FOTO:

Uefa je Manchester Cityju odredila kaznu prema kojoj, od ljeta, dvije godine neće moći nastupati u europskim natjecanjima. ‘Građani’, naravno, imaju pravo žalbe. Mediji najavljuju egzodus sa Etihada… (24sata)

Šef Pep Guardiola je izjavom ‘Ostajem u klubu bez obzira na sve’ pokušao odrediti smjer, nitko od igrača (naravno) javno ne ističe planove o promjeni kluba, ali jedan od najboljih, Raheem Sterling, u petak je poslao jasnu poruku planiranim i smišljenim javnim istupom u – madridskim novinama.

I to na naslovnici madridskih novina. Sterling se smiješi sa prve stranice ‘Asa’. Na jednom mu je ramenu Cityjev, a na drugome dres – Real Madrida. U naslovu hvali Zidanea, u intervjuu baca citate ala ‘Real je fantastičan’, ‘To je jedna od opcija moje budućnosti’, ‘Čim vidiš taj bijeli dres, znaš o kojem se velikom klubu radi’…

Prije svake od tih rečenica ide uvod ‘Ja sam igrač Cityja, imam ugovor i jako sam sretan. Ali…’! Ciljano, smišljeno, planirano. I medij i izjave. Priprema terena, ako zatreba.

Španjolski su novinari intervju sa Sterlingom napravili u hotelu u Manchesteru. U srijedu 26. veljače u Madridu se igra prva utakmica osmine finala Lige prvaka. Stadion ‘Santiago Bernabeu’: Real Madrid-Manchester City.

Sjajan povod da igrač uzdrmanog Cityja… Nahvali Real.

OTJERAO MANDŽU PA STIGLI PROBLEMI: SARRI DOBIO ODGOVOR KOJEM SE NIJE NADAO!

ŠTO KAŽETE NA OVO? Boysi razotkrili Mamića u velikoj laži!

Komentari

komentara

« Povratak