POČIVAO U MIRU: Preminula bivša Unitedova nada….

FOTO:

Bivši igrač Manchester Uniteda Bobby Power (40) preminuo je nakon teške bolesti, mjesec dana nakon svog vjenčanja.

Power je bio nogometaš, motivacijski govornik i fitness-trener. U mladim je godinama bio nada Uniteda, no nije se uspio probiti na profesionalnom nivou, pišu engleski mediji. Ostao je u sportu i razvio neke druge interese.

Prije pola godine vratio se s jednog planinarenja i danima nije mogao ustati iz kreveta. Otkrili su mu rak gušterače. Borio se s bolešću koliko je mogao. “Kako da uopće počnem? Trudit ću se ispričati vam što je kraće moguće. Prije sedam tjedana legao sam u krevet, normalno, a ujutro se probudio malo neraspoložen. Nisam bio gladan, a kad sam pokušao jesti, bila mi je muka. To je potrajalo tri dana, a koža i oči su mi požutjeli”, napisao je na Instagramu pa dodao:

“Petog dana odlučio sam otići u bolnicu, onesvijestio sam se dvaput dok sam čekao, stabilizirali su me i zaspao sam iscrpljen. Drugi dan napravili su mi magnetsku rezonanciju, trećeg dana došao je doktor i rekao mi da imam rak gušterače. Do tog trenutka već sam izgubio 14 kilograma.” Iza sebe ostavio je kćeri Loren, Kaitlyn i Heidi te suprugu Jemmu Power-Bliss. Vjenčali su se na Valentinovo, mjesec dana prije njegove smrti.

Komentari

komentara

« Povratak