Podcjenjivanje i bahatost im se obili o glavu: Englezi u suzama, šoku i nevjerici!

FOTO:

Engleska je nakon 120 minuta žestoke borbe izgubila u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Englezi u šoku napuštaju Moskvu i putuju u Sankt Peterburgu u borbu za broncu, s Belgijom.

Šokirana javnost, novinari, igrači…

Engleska je šokirana! Iako su već danima „zločesti“ engleski mediji naslađuju hrvatskom, kao lakim plijenom, Hrvatska je iznenadila. Čini se da je podcjenjivanje engleske reprezentacije itekako dobro djelovalo na hrvatske igrače koji su dali maksimalno i ušli u povijesno finale Svjetskog prvenstva!

Engleski igrači teško su skrivali šok i nevjericu:

„Teško je, izgubili smo. Bolno je, ali morat ćemo podići glave. Otišli smo dalje nego što su mnogi mislili da smo spremni učiniti. Velike pohvale svim našim navijačima kojih mi je najviše žao.”, izjavio je engleski kapetan Harry Kane, te nastavio:

„Imamo izvrsnu generaciju. Izgradili smo osnove i ubuduće možemo isključivo napredovati. Ponosni smo na ono što smo postigli, iako smo željeli još više.”

Jedini koji je smogao hrabrosti i čestitao Hrvatima je legendarni Gary Lineker:

„Zakazali smo kad je bilo najpotrebnije, ali ova mlada momčad je dala sve od sebe. Ovo je velik korak naprijed za njih i bit će samo bolji u budućnosti. Možemo biti ponosni na njih!”

Komentari

komentara

« Povratak