PODRŽAVATE LI OVO ŠTO RADI DINAMO? Pogledajte što izvodi Jovičević…

FOTO:

U ovim trenucima igra se dvoboj 32. kola hrvatske nogometne lige između Intera iz Zaprešića i Dinama. Rezultat nakon prvih 45 minuta je iznenađujućih 0:0.

Istina, Modri su već i kad je stigla pauza zbog koronevirus znali da će obraniti naslov prvaka Hrvatske. No, tijekom pauze otišao je Nenad Bjelica i navijači su bili itekako razočarani potezom ljudi u klubu jer je Bjelica radio fantastičan posao. Novi trener postao je Igor Jovičević.

S njim je stiglo mučenje i neki sasvim drugi Dinamo. Igrači uopće ne izgledaju motivirano, a navijači su zabrinuti kako će se to sve prenijeti u novu sezonu. Jovičević je optimističan ali navijači baš i ne. Novi problemi su došli i u ovoj utakmici.

Naime, nakon prvih 45 minuta nema golova u Zaprešiću, a mora se priznati kako je Inter bolji. Imali su četiri udarca prema vratima Dinama, dok je Dinamo imao samo dva. Ono što dodatno fascinira je podatak kako Dinamo još uvijek nije postigao gol. Jedva su srušili Slaven Belupo u 90. minuti, a nakon toga kalvarija.

Golova nije bilo protiv Gorice i Osijeka, a sada ni protiv Intera nakon prvog dijela. Zagorac je čak obranio pravi zicer Interu, a u 34. minuti Dinamu je poništen gol zbog očiglednog zaleđa.

Ali isto tako treba priznati kako je Jovičević itekako pomiješao ekipu. U ovoj utakmici krenuo je s ekipom kakva još nije izašla na teren ove sezone za Dinamo. Puno je tu mladih igrača poput Marina, Ćužea, Kulenovića. Posebno vrijedi istaknuti Tina Hrvoja (desnog beka) i Josipa Šutala (stopera) koji će danas debitirati od prve minute. Od standardnih prvotimaca tu su jedino Zagorac, Theophile-Catherine, Oršić i Moro.

BOMBA OD TRANSFERA: ATALANTA DOVODI JOŠ JEDNOG HRVATA!

JE LI ZASLUŽIO TO? Pogledajte što je trener Barcelone napravio Griezmannu…

Komentari

komentara

« Povratak