Podsjetnik na stara dobra vremena: Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Xabi Alonso i Luca Toni ponovno na nogometnom terenu!

FOTO:

Ne, ne radi se o zabuni. Gerrard, Carragher, Alonso, Owen, Kuyt i još brojni drugi su se vratili na nogometni teren, a sve u plemenite svrhe.

Prijateljski susret dvaju velikana

I dok traje reprezentativna stanka za trenutno najveće zvijezde na nogometnoj sceni, ni one bivše ne miruju. Tako je jučerašnji dan obilježio prijateljski susret legenda Liverpoola i Bayern Munchena. Utakmica je igrana u humanitarne svrhe, s ciljem sakupljanja novčanih sredstava za LFC fondaciju.

Gledatelji na Anfieldu su mogli uživati u još jednom okupljanju velikih igračkih imena i na strani domaćina, ali i gostiju. Također, susret je obilježila i prava golijada, a krajnji rezultat bio je 5-5.

Za Liverpool su u početnoj momčadi zaigrali: Dudek, McAteer, Carragher, Agger, Riise, Alonso, McManaman, Gerrard, Kuyt, Fowler i Owen. Na klupi su ostali: Rush, Aldridge, Smicer, Berger, Babb, James, Kvarme, Garcia, McAllister i Hamman.

Boje njemačkog velikana branili su: Butt, Lizarazu, Demichelis, Ze Roberto, Tarnat, Matthaus, Makaay, Zickler, Sergio, Toni i Elber. Zamjene su bili: Zimmermann, Van Buyten, Pflugler, Witezcek, Gospodarek, Alonso, Ottl, Sternkopf i Misimović.

Komentari

komentara

« Povratak