POGLED UNAPRIJED: Evo na koga ide Hrvatska ako prođe skupinu!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija saznala je protivnike u skupini na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vatreni su u grupi F, s Belgijom, Marokom i Kanadom.

Pogled unaprijed

Momčad Zlatka Dalića igrat će u skupini s Belgijom, Marokom i Kandom. Prvu utakmicu igrat će 23. studenog protiv Maroka, drugu 27. studenog protiv Kanade, a zadnju 1. prosinca protiv Belgije. Termini utakmica će biti naknadno objavljeni.

Što se tiče slijedeće faze, skupina u kojoj je Hrvatska križat će se u osmini finala sa skupinom E. Ondje se nalaze Španjolska, Njemačka, Japan i pobjednik susreta Kostarika – Novi Zeland. Većina se slaže kako su favoriti skupine Španjolci i Nijemci, dok bi prolazak Japana ili pobjednika interkontinentalnih kvalifikacija bila iznenađenje.

Osvoji li Hrvatska prvo mjesto u skupini, u osmini finala naći će se u donjem dijelu ždrijeba osmine finala te bi u tom slučaju igrala protiv drugoplasiranog iz skupine E. Osvoji li drugo mjesto, igrala bi, jasno, protiv pobjednika te skupine.

U eventualnom četvrtfinalu, s prvim mjestom u skupini Hrvatska bi išla na pobjednika susreta između pobjednika skupine H (Portugal, Urugvaj, Gana, Južna Koreja) i drugoplasiranog iz skupine G u kojoj su Brazil, Srbija, Švicarska i Kamerun.

Komentari

komentara

« Povratak