Pogledajte kako izgleda nova lopta kojom će se igrati svi mečevi HNL-a

FOTO:

Hrvatski nogometni savez dogovorio je i potpisao višegodišnji ugovor s tvrtkom Uhlsport, koja je tako postala službeni dobavljač lopte kojom će se igrati utakmice u novoj sezoni SuperSport Hrvatske nogometne lige.

“Izuzetno sam zadovoljan činjenicom da će se prvi put u povijesti sve utakmice Hrvatske nogometne lige igrati istom loptom, što je bila naša višegodišnja težnja. Drago mi je da smo uspjeli postići dogovor s uhlsportom, koji je iskazao interes za promidžbu na itekako značajnom hrvatskom nogometnom tržištu. To je novi dokaz da je SuperSport Hrvatska nogometna liga sve prepoznatljivije natjecanje i da njezina kvaliteta raste svakom novom sezonom”, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

Lopta “Revolution thermobonded”, navodi HNS na svojim web-stranicama, “ima prepoznatljiv dizajn s konstrukcijom od 24 panela i izvanredne igračke karakteristike zahvaljujući posebnim materijalima od kojih je izrađena”.

“Tehnologija ‘Thermbonding’ osigurava savršenu zaobljenost i iznimno malo upijanje vode, izdržljivi strukturirani poliuretanski materijal s dodatnim slojem pjene visoke gustoće osigurava savršen odboj, a ‘High-Air Retention’ mjehur za bolje zadržavanje zraka”, dodaje se.

 

Komentari

komentara

« Povratak