Pogledajte namještaljku o kojoj bruji svijet. Predsjednik Kolumbije je bijesan…

FOTO:

Union Magdalena novi je kolumbijski prvoligaš nakon što je golovima Gonzaleza u petoj i Segure u šestoj minuti preokrenuo za pobjedu kod Llanerosa u drugoj ligi.

Ipak, gol koji su gosti zabili za pobjedu vrijednu kolumbijske elite je presmiješan. Kao što možete vidjeti na snimci, prilikom akcije za gol Union Magdalene igrači Llanerosa ili samo stoje i gledaju suparnike ili se miču od njih kako bi im omogućili da postignu gol.

Jasno je kako je riječ o namještaljci, što igrači obiju momčadi odlučno odbijaju. “Primamo prijetnje smrću. Bojimo se za živote, bojimo se izaći iz kuća kako nam se nešto ne bi dogodilo. Molim vas pozovite na razum”, zavapio je Jorge Duvan Mosquera, član momčadi koja je dala sve od sebe da njeni suparnici pobjede.

Međutim, nije uvjerio državnog poglavara. “Ovo nije samo nacionalna, nego međunarodna sramota. Kako ih nije sram? Hitno ćemo pokrenuti istragu i krivci će biti kažnjeni, kazneno će odgovarati”, poručio je Ivan Duque Marquez, predsjednik Kolumbije.

Trener rivala u borbi za prvu ligu se rasplakao kada je vidio kako je suparnik pobijedio
Ovakvom pobjedom Union Magdalene bez prilike za plasmanom u prvu ligu ostalo su njeni suparnici iz Fortaleze. Nakon što je trener te momčadi Nelson Florez vidio kako je rival pobijedio i izborio prvu ligu, rasplakao se. “Nije me sram plakati jer sam pokraden. Možemo izgubiti, ali ne ovako.”, prenosi Index.hr.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak