Pogledajte nevjerojatni rat između West Hama i Payeta! Francuz poslao poruku Biliću

FOTO: West Ham

Nogometni svijet jako je čudan, a dokaz tome je odnos West Hama i Payeta. Još jučer bio je junak u klubu, a danas je već u drugom klubu. Rat problematičnog nogometaša i kluba nastavio se i danas…

Klub smiruje navijače sjajnom akcijom

Iz West Hama danas su objavili kako navijači imaju priliku zamijeniti svoje dresove s otisnutim imenom Dimitrija Payeta za one bez imena po sniženoj cijeni.

“Vratite svoje dresove s Payetovim imenom u bilo koji od klupskih dućana i možete u zamjenu dobiti novi uz nadoplatu od 25 funti”, objavila je putem Twittera klupska dopredsjednica Karen Brady.

Payet potpisao za Marseille

Marseille je s oduševljenjem danas predstavio Payeta, koji će sigurno biti veliko pojačanje za francuski klub. Platili su ga 25 milijuna funti i on je vrlo sretan što će biti dio velikog projekta koji se sprema u klubu.

“Jako sam sretan zbog povratka u Marseille. Silno sam se želio vratiti zbog  projekta koji je tek započeo, a koji je stigao u vrijeme kada mi je Francuska strašno nedostajala. Slaven Bilić može reći što hoće, jer ima pravo na svoje mišljenje. Ja se neću pravdati nikome. Situacija u Londonu jako je loša već jako dugo. Nisam se dobro osjećao i zato sam tražio odlazak.”, rekao je problematični nogometaš.

Tanka je linija između heroja i izdajnika, a slučaj Payet najbolji je dokaz. West Ham se također osjeća izdano jer su Payetu dali milijun funti zbog ostanka i smatraju kako Francuz jednostavno ne zna što je lojalnost.

Komentari

komentara

« Povratak