Pogledajte sjajan novi Dinamov kalendar posvećen Zagrebu

FOTO:

Dinamo je na klupskim stranicama objavio najavu za kalendar za 2021. godinu. S obzirom na izrazito tešku godinu koju su obilježili potres i epidemija, odlučio ju je posvetiti gradu Zagrebu.

Uz najavu stoji ova poruka:

“U jutarnjim satima 22. ožujka u 6 sati i 24 minute Zagreb i okolno područje zadesio je snažan potres magnitude 5.5. Sat vremena kasnije uslijedio je još jedan jaki potres magnitude 5.0 po Richteru. Potres je rezultirao iznimno velikom materijalnom štetom, nastradali su Kašina, Medvedski Breg, Trnava, Popovec, Vidovec i Markuševec gdje je bio epicentar i gdje su brojni ljudi ostali bez krova nad glavom. Nastradala je i stara jezgra Zagreba, sami centar i povijesne građevine. Zagrebački je potres odnio i jedan mladi život – život 15-godišnje djevojčice.

GNK Dinamo pokušao je u nesretnim trenucima koji su obilježili 2020. godinu pomoći zajednici, pojedincima i svom gradu. Od novčanih donacija zagrebačkim bolnicama Petrova i Klaićeva koje su nastradale i pretrpjele veliku štetu u potresu do donacije dva sanitetska vozila hrvatskom zdravstvenom sustavu u trenucima kada je to zbog epidemije i zdravstvenih potreba bilo najpotrebnije.

Dinamo nije samo zagrebački klub, on je klub svakoga tko voli Dinamo, gdje god se nalazio, blizu ili daleko. Ali Dinamov je dom Zagreb.

Kalendar za iduću godinu ističe ljubav prema gradu Zagrebu i zagrebačkom području te činjenicu da je Dinamo simbol Zagreba, ali da je i Zagreb simbol Dinama. Tema kalendara posvećena je divu koji je stradao u potresu – našem gradu Zagrebu.

 

Komentari

komentara

« Povratak