POHVALE IZ SUSJEDSTVA: Srpski mediji objasnili razliku između Dinama i Zvezde!

FOTO:

Nakon što je potvrđeno kako Dinamo prodaje Lovru Majera u francuski Rennes, mediji u regiji bave se analizom poslovanja zagrebačkog kluba…

Nitko ne posluje kao Dinamo

Dinamo je dogovorio još jedan veliki transfer. Lovro Majer je novi igrač francuskog Rennesa, a prvak Hrvatske bi trebao od ovog transfera zaraditi 15 milijuna eura uz bonuse.

Ovom temom se bave i portali u regiji, naglašavajući kako niti jedan balkanski klub ne posluje ovako uspješno kao hrvatski prvak. Tako srpski Kurir danas na naslovnici ima: “Zvezda i Partizan mogu samo sanjati ove cifre! Dinamo zaradio oko 175 milijuna eura od transfera u posljednjih pet godina!”

U nastavku teksta stoji:

„Dinamo je ostvario jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti. Ispred njega su Marko Pjaca za 23 milijuna, Luka Modrić za 22.5 milijuna, Dani Olmo za 22 milijuna i Joško Gvardiol za 19 milijuna eura. Dinamo je ovim transferom potvrdio da je klub koji uvjerljivo najbolje posluje u regiji. Vjerovali ili ne, Dinamo je u posljednjih pet godina kroz transfere zaradio oko 175 milijuna eura. U istom periodu su Zvezda i Partizan ostvarili transfere u vrijednosti od po 55 milijuna eura.”

Da je Majer kojim slučajem igrač Partizana ili Zvezde, bio bi rekorder u oba srpska kluba. Rekord Zvezde drži Goran Drulić, koji je prije 20 godina prešao u Zaragozu za 13 milijuna eura. Partizanu je rekorder Mateja Kežman za kojeg je PSV dao 14 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak