POJAČANJE NA POLJUDU: Hajduk angažirao napadača i grčkog reprezentativca!

FOTO:

Čini se da je Hajduk završio svoju potragu za napadačkim riješenjem, piše Dalmatinski portal. Splitski Bijeli bi uskoro trebali potpisati povremenog grčkog repezentativca, Dimitrisa Diamantakosa. 27-godišnji centarfor je dosada nastupao za njemačkog drugoligaša St. Paulija, uskoro mu u lipnju istječe ugovor.

Tako će Grk na Poljud stići bez odštete, prema informacijama preostaje jedino da se dogovore oko plaće i ostalih uvjeta, no to bi uskoro trebalo biti finalizirano. Diamantakos ima pet nastupa za A selekciju grčke reprezentacije, vrijeme će pokazati jesu li Mario Stanić i društvo pogodili s novim igračem.

Karijeru je započeo u grčkom velikanu Olympiakosu pa nakon nekoliko posudbi preselio u Njemačku, tamo je igrao i za Karlsruhe te VFL Bochum. Za Grčku je debtirao 2014. godine, prije toga je bio član svih mlađih selekcija.

U dresu St. Paulija je zabilježio 16 pogodaka u 42 utakmice. Prvo pojačanje bi u Split bi trebalo sletjeli čim se otvori ljetni prijelazni rok.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

VELIKA POMOĆ U DOBA KRIZE: Hajduk će od transfera četvorice bivših igrača zaraditi preko milijun eura!

Komentari

komentara

« Povratak