POJAVILI SE NA TRENINGU: Ovo su mladići koje je Jakirović priključio prvoj momčadi

FOTO:

Nakon prve finalne utakmice Kupa između Dinama i Rijeke, trener Modrih otkrio je kako će prvoj momčadi priključiti nekoliko klinaca koji će konkurirati za preostale dvije ligaške utakmice.

To što je najavio, danas je ispunio pa je tako Jakirović prvoj momčadi priključio 18-godišnjeg stopera Ivana Cvetka, 18-godišnjeg lijevog beka Antu Sušaka, 17-godišnjeg veznjaka Branka Pavića, 17-godišnje krilne napadače Tonija Majića i Tina Miljaka, prvog strijelca juniorske lige Zlatana Koščevića (19) te svojeg 16-godišnjeg sina Leona Jakirovića.

Mladi Jakirović nije u momčadi jer mu je tata trener, nego zato što su ga i škola i omladinski treneri označili kao jednog od najperspektivnijih igrača u klubu. Neki od njih, poput Majića i Cvetka, već su debitirali za seniorsku momčad, a svi će dobiti priliku u zadnje dvije utakmice prvenstva.

Tako će Dinamo u Koprivnici igrati u potpuno izmiješanom sastavu jer će Jakirović čuvati glavne igrače za Rujevicu i uzvratnu utakmicu finala Kupa. Protiv Slavena ionako ne bi mogao računati na Stefana Ristovskog i Darija Špikića, koji imaju kartone, a priliku će, uz juniore, dobiti igrači koji nisu puno igrali.

Jakirović tako želi nagraditi klince za dobar rad u mlađim kategorijama. Nitko od njih neće u ove dvije utakmice izboriti mjesto u seniorima, nego je ideja da osjete prvoligaški nogomet i dobiju uvid u ono što ih čeka u budućnosti.

Komentari

komentara

« Povratak