POJAVIO SE JEDAN VRLO ZANIMLJIV DETALJ: Znate li koliko je Pajač sudio utakmica Rijeci u Kupu ove sezone?

FOTO:

Dugo će se još pričati o utakmici polufinala hrvatskog Kupa između Rijeke i Osijeka. Nažalost nogomet i rapsodija prekrasnih golova, u potpunosti su pali u drugi plan zbog katastrofalnog suđenja glavnog suca Igora Pajač. Rijeka je na kraju slavila velikim preokretom i uz veliku pomoć Pajača s 3:2, nakon što je gubila s 2:0 i bila u potpunosti nadigrana.

Osječani su podivljali zbog Pajačevih odluka da dodjeli drugi žuti karton Kleinheisleru, iako ovaj nije napravio prekršaj, odnosno da dosudi penal za Rijeku, iako prekršaja za kazneni udarac, prema procjeni stručnjaka Marija Strahonje, nije bilo.

Sijevale su nakon utakmice teške riječi na račun glavnog suca, a pojavio se i jedan zanimljiv detalj, koji je, vjerovat ćemo ipak samo puka slučajnost. Naime, Pajač je ove sezone Rijeci sudio šest utakmica. Uz polufinale protiv Osijeka sudio je i četvrtfinale Kupa protiv Dinama, osminu finala Kupa protiv Varaždina i još tri kola za redom u Prvoj HNL.

U utakmicama Kupa Rijeka je pobijedila u svim susretima, a u ligaškim je u gostima dobivala Istru i Varaždin, kod kuće je remizirala protiv Lokomotive.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

JE LI OVO DOVOLJNO? Sudačka komisija žestoko kaznila Pajača i Jovića!

Komentari

komentara

« Povratak