POKAZAO VELIKI KARAKTER: Nogometaš Dinama slomio ruku pa molio Jakirovića da dođe na trening!

FOTO:

Trener zagrebačkog Dinama, Sergej Jakirović, na pripreme je poveo nekoliko talentiranih klinaca koji će možda biti oslonac prve momčadi u narednim godinama. Među njima je bio i 17-godišnji Noa Mikić koji je čak bio otkriće na pripremnim utakmicama.

Radi se o momku koji je, uz Stefana Ristovskog, trenutno jedini desni bek u prvoj momčadi Dinama. Nažalost, dogodio mu se veliki peh. Naime, Germanijak.hr otkriva kako je ovaj mladić odlučio odraditi trening s juniorskom momčadi. Bolje da nije jer se s njega vratio s dvostrukim prijelomom ruke.

Prema informacijama Germanijaka, Mikiću je suigrač slučajno nagazio na ruku i pukle su dvije kosti. Sreća u nesreći je da ne treba operativni zahvat već će se prema nalogu liječnika morati pričekati da kosti zacijele… No, tu priča nije stala. Čim je izašao iz bolnice s gipsom na ruci, Mikić je okrenuo broj Sergeja Jakirovića.

“Šefe, sutra sam u treningu. Ne smeta ništa”, bila je njegova molba koja je osupnula Jakirovića.

Trener Dinama rezolutno je odbio zahtjev mladića koji je prije nekoliko dana navršio 17 godina. Međutim, očito je moć uvjeravanja bila na visokoj razini jer mu je Sergej Jakirović rekao da može doći u utorak na trening, ali na travnjak će pod uvjetom da mu to liječnici odobre.

Sam stav mladog igrača zaslužuje sve pohvale. Karakter je to od kojeg će Dinamo imati itekako benefita u bliskoj budućnosti. Talent i znanje ionako nisu upitni…

Komentari

komentara

« Povratak