Pokušao prodati potpisani dres nesuđenog Vatrenog u kultnoj Zalagaonici. Nećete vjerovati koliko su mu ponudili

FOTO:

Američki reprezentativac i nesuđeni Vatreni, Christian Pulišić, dospio je u kultnu emisiju History kanala, Zalagaonicu (Pawn Shop). Naime, Pulišić je dospio u centar pozornosti nakon što je jedan od njegovih američkih obožavatelja pokušao prodati njegov potpisani dres.

Međutim, Pulišićev vjerni obožavatelj silno se razočarao kada je vidio koliko mu vlasnici Zalagaonice nude za Christianov dres iz Chelseaja. Tražio je 1.500 dolara za dres s potpisom Pulišića, ali nakon što su vlasnici Zalagaonice doveli eksperta za autentičnost potpisa i dresa, ispalo je da dres vrijedi tek oko 400 dolara.

Stručnjak je pojasnio kako takvih dresova ima mnogo i da Pulišićev potpis baš i nije previše vrijedan jer ih potpisuje skoro svakog tjedna. Vlasnik dresa bio je silno razočaran ovom procjenom, a iz Zalagaonice na kraju uopće nisu dali niti ponudu jer su zaključili kako bi im trebalo previše vremena da dres prodaju i zarade na njemu.

Podsjetimo, Pulišić je rođen u Hersheyju u Pennsylvaniji, porijeklom je iz Hrvatske i mogao je svojevremeno birati hoće li nastupati za Hrvatsku, ali na kraju je donio odluku kako će ipak zaigrati za SAD, čiji je trenutno najbolji i najvrijedniji igrač.

Profesionalnu karijeru započeo je u Borussiji Dortmund, a potom je 2019. godine prešao u Chelsea za 57.6 milijuna funti i postao je najskupljim sjevernoameričkim nogometašem svih vremena.

SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE: REAL MADRID ŽELI KUPITI DVOJICU NAJBOLJIH MLADIH HRVATA!

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak