POLA ČOVJEK, POLA ZVIJER: Legendarni napadač zabio golčinu s 40 metara pa nakon utakmice iznenadio odlukom!

FOTO:

Neuništivi napadač ponovno je pokazao zašto se smatra jednim od najboljih napadača svoje generacije. Golčinom iz slobodnjaka protivničkog je vratara gotovo odnio u gol.

Zaslužena mirovina

Napadač Obale Bjelokosti Didier Drogba donio pobjedu svom klubu u doigravanju druge američke lige još jednom podsjetio na sjajne igre koje je pružao u Europi, ponajprije u Chelseau. Neuništivi je 40-godišnjak zabio pravu golčinu za svoj Phoenix Rising, s udaljenosti od oko 40 metara. Vratar protivničkog Portlanda nije imao šanse, štoviše, gotovo je i sam završio u golu od siline Didierovog udarca u 28. minuti.

Na žalost, Drogba je nakon utakmice, mnoge iznenadio informacijom kako mu je ovo, usprkos odličnom zdravlju i dobroj formi, vjerojatno bila posljednja odigrana profesionalna utakmica.

„Na puno me načina život vraća na početak. Čini mi se da sam ne tako davno bio klinac koji je išao Francuskom i nitko me nije poznavao. Nitko nije znao tko sam…“, započeo je Drogba pa nastavio:

„Sada, kad gledam suigrače u svlačionici, vidim upravo to isto: mladog sebe. Ja sam nekad bio takav – mlad i u naponu snage. Vrijeme je da se povučem i prepustim mjesto mlađima.“

Slavni je Drogba u dugoj i bogatoj karijeri igrao za Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai Shenhua i Galatasaray. Prije tri godine, odnosno 2015. je došao u američki MLS-u, gdje je igrao za Montreal. Od 2017. godine je igrač i suvlasnik Phoenix Risinga.

Tajlandski dječaci čije je spašvanje pratio cijeli svijet trenirali sa njihovim nogometnim idolom!

Komentari

komentara

« Povratak